Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...igår...


Där borta...


Jag såg dig där borta
På avstånd
Inte nära
Bara se

Inte komma
Nära dig
Den vackraste
Inte igår

Jag såg dig skratta
Jag såg dig le
Och det skar i mig
Att jag inte
Fick vara en del
I det som gjorde dig glad
Få se dig le igen
För min skull
Fast jag ändå
Vill dig allt gott
I livet

Jag såg dig där borta
Inte nära
Inte igår
Så vacker
Så söt
Så nära men ändå
Utom räckhåll

Jag såg dig skratta
Och mina tårar kom
Det skar så djupt
Inuti mig
Av längtan
Till dig
Att få vara där
När du är glad

Och jag vet
Att det är fel
Att känna så
Men jag kan inte
Se dig
Utan att känna

Så oviktig jag är
För dig
Så kär du är
För mig
Du är allt
För mig
Jag är inget
För dig

Men, min vän
En dag
En förunderlig dag
Önskar jag
Att vi ger oss
En chans
Att se
Om du
Och jag
Kan bli

Vi...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 176 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-14 09:31



Bookmark and Share


  wildah
Underbart skrivet!
2011-11-17

  Ordregnspoeten
Oj, det här är vacker poesi och jag undrar vad en sådan kan utvecklas till och om den försvinner om du verkligen får som du vill.
2011-11-16

  Ninananonia VIP
:) så fin...
2011-11-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fina rader. =)
2011-11-14

  Rise Little One
Jag låter min fågel
flyger fritt
ibland kommer den tillbaka
och blir mitt
hur det än blir
känner jag mig alltid
fylld av lycka...
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT