Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad som händer om man inte följer sin instinkt och tar en öl


i mars från mars

ett vykort borde skickas från mars

För väl där tror jag vi kommit närmare utopin.
...Eller ja ha tråkigt det kan man ju ha överallt
även om det nu som alltid känns bättre någonstans långt bort.

Bättre Tråkigt
Inget man kan ha användning för i en utopi.. vad skulle det beskriva?
när allt hamnat på topp.

Atomisera handlingarna må kännas effektivt -
Män är ju inte problem lösande ting (could I be that mr muscle?)

Se bilden i puzzlet,bitarna är bara spillrorna.

Skicka kortet bara!

för tråkigt...kunde bli bättre. (Ha! Barnsligt!)

frågor hela tiden..till vem?hur mycket frimärken ska det vara?kan jag adressen?kan man se vad jag skrivit?hyr mycket koldioxid bildas av detta?har jorden råd?jag ljuger inte,jag bara inte förstår,eller vill (orkar inte)..
hursomhelst så tänker jag att jag är resultat som står här.

vad håller jag på med?

Skicka kortet bara!

Det är bussen jag ska passa
utopin kommer aldrig
och vill någon vill ha ett kort får dom väl sms:a.
..väl?
..väl?

att effektivt vänta bort tiden i en butik nära hållplatser är inte hela svaret.
men det är så kallt ute just nu...

tror inte heller att sätta ihop bitar av spillrorna förändrar bilden

jag ljuger inte




Fri vers av m-in
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-14 16:59



Bookmark and Share


  Line W
Grymt! Älskar flytet, drivet, matandet!
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

m-in