Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... så är inte jag bättre, bara mer omständig för havet har många färger,
många älvar flyter in och många öar att besöka...
- Tack nyfunnen vän för insikter.




Vem odlar potatis för att få majs

 

 

*



att låna något och sen sticka
leva Havet som en Älv
hur konsten levs; ha full kontroll
när lånet ju är livet själv

 

är fokus då det som kan vara
hjälpen i den väg vi valt
kanske finns en tanke kvar att
lånat också ska bli köpt/betalt

 

att lämna åter sen är värre
men det gör vi ju ändå
när vi räknar våra smärre
missar där i dödens vrå

 

så äga något som vi lånat
blir ju ganska fånigt om
man ser sin plats i Jordens mån; att
göra läxorna, sen

 

'Prom'

 

*

 

 

så varför flyta medströms ner
och varför konstra omkring sten
när havets vindar ger dig mer
och seglen då blir dina ben

 

 

men älven kan nog vara det
som fyller havet med allt nytt
för värmen skickar ju iväg
vår känsla upp i himlens hytt

 

 

så styr med goda hopp och le
på havet givet vi har fått
så ska nog älven sen bli det
som fyller Hjärta med allt gott

 

*

 

 




Bunden vers (Rim) av Pot Pourri
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-15 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri