Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland gör det mycket med lite, och ibland lite med mycket... precis som med..




små marginaler i marginalen

 

 

*

det är speciellt
att vara speciell



du är ja
speciell



på ditt sätt
på mitt sätt

kan man vara
speciell
på många sätt



du är speciell
jag är speciell
men vi
vi är inte som
andra
speciella



det är speciellt
också

*

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-15 06:55



Bookmark and Share


  Abbas Ridha
Fin, du är special i dina texter.
2011-11-15

  Larz Gustafsson VIP
P.S. Ramones var experter på att göra mycket av lite. D.S.
2011-11-15

  Larz Gustafsson VIP
"Nobody is special" skanderade The Specials (!) - av alla.
I och för sig förstår jag vad de menar - alla människors lika värde.
Men ändå håller jag inte med dem. Även om alla är lika mycket värda så är ju alla ändå unika.
Det finns en oerhörd tjusning och charm i detta faktum.
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri