Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så log hon, tillslut




Och kinden bad om vila

när leendet klamrat sig fast i öronsnibbarna - de sista

fyrtioåtta timmarna












Fri vers av Baystream
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-15 22:15



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Snyggt. =)
2011-11-18

  Katarina O´Nils Franke
Så träffsäker bild som kittlar den egna fantasin och referensramarna. Fantastiskt!
2011-11-16

    ej medlem längre
Skön text..skippa bara kommatecknet efter "bad" och "leendet", så blir det perfekt

Riktigt bra
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream