Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart jag än går

så följer skuggan min efter mig i mina spår
och ser allt som jag gör
Så den kan jag inte hålla några hemligheter för
Men det är väl bara som det sig bör, då man har en skyddande ängel vid sin sida och som håller koll på en
En skugga som till slut blir till ens bästa vän
En som man kan lita på i alla väder eller vad som än händer i framtiden
eller vart det än bara bär hän
Så vart jag än går, så följer skuggan min bara med!!!

Ken Cassel
15/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-15 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel