Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur minnen kommer man plötsligt ihåg som det var en gång.


En fest 1970

Dörren öppnades av en tjej med en vinare i handen och en cigg i munnen, ögon var glansiga, en söt lukt nådde min näsa. Några par satt på golvet i dimman medan andra tog några vaggande danssteg på golvet. Från rullbandspelaren hördes Hoola Bandoola Band sjunga om Keops pyramid.

Ska du ha en cigg, sa en flicka som saknade en del klädesplagg på kroppen, efter några djupa halsbloss öppnade sig världen och så vackra alla var. Musiken hördes långt borta, kyssen var påtaglig och skön. Festen pågick hela natten där kärleken praktiserades och livet diskuterades allt medan rullbandspelaren gick och gick och gick. Vem tänkte på morgondagen.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-16 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson