Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första kärlek

Det var det mäktigaste


Då när hjärtat var ung


När allt annat var ett helvete


Skyddet var

Bakom drömmen om dig

Lyckan var

Att andas samma luft

I samma rum som du

Rädsla att bli avslöjad

Vågade inte se dina ögon

men tittade när dina var upptagen av något annat

Utan

Beröring

Räckte

Bara passera förbi

En kort ögonkontakt

Glödde hjärtats inre

Djupt

Du var min allt


Flykten skilde mig från

Men vi skulle ändå

Bo under samma himlen


När längtan värkte olidlig

Lovade vi att titta på måne

Måne skulle bli

Vår budbärare

En knutpunkt

Himmel skulle vara samma

Var vi än skulle befinna oss


Tröstade vi varandra

Så ung som vi var.























v




Fri vers av Shahla Haghi
Läst 357 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-16 20:17



Bookmark and Share


  Vilhelm
flyktingens bittra öde, att mista sin ungdom och sin kärlek.
fin text.
2011-11-22

    ADI Nehlin
..mmm, ack så ljuvt det var då..fint skaldat
2011-11-17

  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning av den första oskuldsfulla kärleken som tror den skall övervinna allt.
2011-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Shahla Haghi
Shahla Haghi