Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hymn till ordens fromma och deras frihet ! En spark i RÖVEN på alla elitister och besserwissrar !


Vem som än skriver...

Vem som än skriver
min tid fördriver......

Så är det värt att läsa
det vill jag ,stenhårt, baissa (!)

Gammal, ung eller dum
har ingen alls roll
skriv så jag blir stum (!)
står där som ett troll !

Kvalitén bedömer du själv
strunt i skrumpna grinnissar !
Låt orden bli en älv (!)
en blänkande fernissa !

ALLA har nå´t att orda om
det VET jag säkert
kom bara loss med dom
så blir det läckert !

Experimentera !

BRYT ALLA normer !

Fantisera !

I alla dess former !


Ordens frihet har inga gränser !

Inte bara stjärnorna som glänser !

VI gör orden till en folkrörelse !

Genomför verbal förförelse !

Ignorerar elitistisk förstörelse !


---









Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-17 16:01



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Till Faust :Den "hopplöse" är ju Du själv, så proppfull av verbalt gift så "Svarta Änkan" framstår som helt ofarlig.....
2011-11-17

  poetryGirl
JAG finns på facebook, också
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska