Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enkel poesi


de enkla ordens mognad

kastar ett ljussken


över de tunna trådarna

som binder dem samman


askan från hjärtan

stötta i livets stenmortel


blåser in

över signaturen i guld

mot svart tidsfond




Fri vers av D S
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-17 10:44



Bookmark and Share


    Anneli A
Snyggt!!
2011-11-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
välsagd skapelse, bliver det härutav
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S