Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter

 

Glimtar av dina inre rum

skymtar

i ögonens dunkla skogssjöar

 

Stegvis blottas skrymslen

av din personlighet

Ljuset blixtrar förbi

och lyser upp trädens siluetter

 

Irrande små bloss intar okänd natt

Över vår tjärn lättar dimman

Jag får dela ditt hjärtas innersta

hemligheter




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-11-17 19:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart vackert och ögonsant

när man tittar in i en kvinnas ögon
skådas allt som är däri, universums allt

när hon blickar in i en mans ögon
skådas allt som är däri, som är hennes
2012-04-09

    ej medlem längre
Mycket vackert skaldat!
2011-11-28

  Quasimodo
Skön symbolik i texten och bilden här för de hemligheter vi är och kan dela, utforska och upptäcka det inre i oss!!
2011-11-22

  Lars Hedlin
Så härligt att läsa!
2011-11-21

  Delilah Juno VIP
Låter njutbart, lite trollskt
2011-11-21

  Stjärnöga
Ååhh den är
trollskt underbart
skön..

och bilden
är lika
mystiskt
vacker
den..
2011-11-21

  Michaela Dutius
helig mark - där drar man av sig skorna....
Mycket vacker dikt med underbara metaforer
2011-11-20

  Järnkatten
Han steg så in i hennes kammare och lade sig till ro, där kunde han vara... Tycker mycket om din text och de vackra bilder den förmedlar...
2011-11-19

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Njutningsfull läsning. Utsökt vacker poesi. =)
2011-11-18

  walborg
Förälskat språk
2011-11-18

  Anya VIP
Jaa en människa bär mycket innanför, det visar du vackert här.
2011-11-18

    Bodil Sandberg
En ljuvlig kärleksdikt med känslofullaste slutord!underbart vacker poesi!
2011-11-18

  mare VIP
Mycket fin
2011-11-18

  Eva Helene VIP
Att få komma någon så nära är det finaste av allt. Vackert skriver du.
2011-11-17

    Birgersdotter VIP
vackra hemligheter
2011-11-17

    ADI Nehlin
Trolskt, vackert
2011-11-17

    ej medlem längre
Spännande och eggande
2011-11-17

  Ninananonia VIP
:) Vackert...hemligheter..
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP