Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glas rött

Jag stryker ett veck ur min panna, är mån om min tid

Skavanker får hållas om midjan,strykas medhårs

Ur tidernas bok ser jag mitt liv i sektioner

Trotsar kvällens mörker med ett glas rött

Håller tiden på sträckbänken och bara njuter




Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-17 19:43



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du skriver bra
2011-11-20

  kissmequick
riktigt bra skrivet..
jag menar
när form och mening
vad du vill säga
vandrar
hand i hand

applåder.. !
2011-11-17

    MOLKOIII
Fan vad osmickrande, hörrö.
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP