Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av frost kantad

 

 

 

¤

som seglat över och landat

i höga höstgräs

 

blandat av sen sommar

tidig vår

 

 

vintervinge av frost kantad ytter

stråla is och elds gnista

 

 

sjunger stilla

säsong på säsong

 

 

höst som vinter vit

 

 

bakom skyande strandgräs

svart svans sång

¤

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-18 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri