Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För glatta livet!

Vi jobbar och går an
både kvinna och man.

Vi hoppas och vi tror
både syster och bror
att gott i alla bor!

Vi lever för det dära
att ha De Kära nära.

Vi älskar att se
när alla får vara me´!

Vi ser det, som: Guld!
Att ha en vän: Huld!

Och sen när dagen nattas
vi tänker efter, är det något som fattas...
Nej, ingenting alls, för även om det ej gick som tänkt
till slut vi sa: -Åt detta kan bara göras ett: Skrattas!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-18 10:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja du Ewa - Britt dina ord är så sanna!

"Vi ser det, som: Guld!
Att ha en vän: Huld!"
2011-11-18

  lodjuret/seglare VIP
Ett gott försök även om den känns halta en smula i formen, men kraft har du lagt ner ändå, en enorm en.
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt