Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
n


dagarna ändras

en dag fylls allt
av glädje
hjärtat får ro

men dagarna ändras
och tiden den väder

från dag till dag
ska jag le eller gråta

ska dagen bli bra
eller dålig
vad vet jag

allt har en ände
frågan är
är den bra eller dålig




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-18 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson