Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rävspel

Trött
så trött

Leker med känslor
för vad
för att själva må bra

Vänder sanningen
viskar bakom ryggen

Rävspel
när ska människor
lära sig
att ärlighet
alltid känns bättre
än lögner

För vem finns där
när du vänt de alla ryggen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-18 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson