Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le så blir allt bra

Tunga dagar
vänder sig
leker
fyller rummens vrå

Stannar till
går på krossat glas

Le så blir allt bra
du ska se
det blir ändring
tids nog




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-18 21:13



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Hoppfull dikt!
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson