Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nantes

Det gör inte ont. Så länge man inte känner efter

Lyssnar på Beirut, det skaver

Skrivmaskiner på rad




Fri vers (Fri form) av litetmoln
Läst 219 gånger
Publicerad 2011-11-18 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

litetmoln
litetmoln