Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller isär, eller jag vet inte riktigt

Jag är trött på att alltid förstöra allting
precis när det ser ut att bli nästan sådär fint och vackert så fallerar allting.

Faller isär
Jag faller isär.

Jag orkar inte.
Varför blir det alltid likadant, för en gångs skulle låt mitt liv bli likt en romantisk komedi. Fast då skulle allting nog bli för uppenbart, livet och allting.

Jag tycker om dig, och det ända jag vill är att hålla din hand
Din fina hand




Fri vers av litetmoln
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-18 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

litetmoln
litetmoln