Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting är påriktigt

Ingenting,ingenting,ingenting,ingenting,ingenting,ingenting.
Det är ingenting.
Ingenting,ingenting,ingenting.
Det är ingenting.

Vill att någon ska fråga hur det är.
Vill kunna svara påriktigt.

Fast ingenting känns riktigt,påriktigt.

Kanske konstmuseét,kanske te

Kanske Hanna,kanske en kram




Fri vers av litetmoln
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-11 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

litetmoln
litetmoln