Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nått Gammalt,Nått Nytt,Nått Lånat,Nått Blått

Innan vi faller
tar din hand, eller om det är du som tar min
Allt går för fort
andas
snurrar runt/ till ljudet av dina andetag

Jag fallerar
Vi slänger våra skor/Det är för varmt
Letar oss ut/Hänger ut ur ett fönster på Vasagatan
Du kommer närmre/Leker med ditt hår/Lockar runt mitt finger/Indie

Springer ut i natten
Bland blinkande ljus/Skriker att du älskar den här staden/Jag älskar dig

Vill fly till stjärnorna/Vill ta dig med mig/Vill hålla din hand

Lutar mig huvud mot din axel/Viskar ord/Blåser blommor mot din kind




Fri vers (Fri form) av litetmoln
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-15 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

litetmoln
litetmoln