Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upploppsvår

Jag ser på dig genom flimrande ljus
Leker solkatt
Tar på orden dina ögonlock avtecknar

Ser mig själv som tretton år, håller mitt tonårshjärta i en kupad hand
håller,klämmer
Känner hur det bultar

Jag tar din hand i min
min tonårshand

Vi far till ängar, solkatter leker i ditt hår
Du som trodde att du kunde flyga, en upploppsvår

Det lena gräset mot din kind
På radion spelas French Navy, du säger att P3 aldrig varit någonting för dig och flyr till Edith Piaf, Nina Simone, till P2 och sommarprat.




Fri vers av litetmoln
Läst 262 gånger
Publicerad 2012-02-01 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

litetmoln
litetmoln