Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Youth

Har ångest för allt
Ångest för livet
Tänk om det alltid kommer att vara såhär

En ångest för att jag ska stanna här för resten av livet. Mitt i en ångest. Att alltid känna sig obekväm

För alltid
Känner mig obekväm i allt
Vill prata med en vän

Ensamhetsångest kallas det.

Tar på det mjuka
Vill ha kärleken, allting som inte är mitt

Vill dricka mig full på livet
På vin

Vill dricka vin och röka cigaretter med mintsmak

Låt mig följa dig ner
Ta med dig drömmarna
de du samlat på dig

Ångest för att det är för trångt
allting är för trångt

Ångest över allting.




Fri vers av litetmoln
Läst 225 gånger
Publicerad 2012-05-18 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

litetmoln
litetmoln