Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

November, du skaver bara ibland

Hörde om ensamhet på tv
Jag får ont i hjärtat av ensamhet

Är det ensamheten som får oss att skära upp handlederna?
leder till sårigaleder
Jag vet inte, men det finns

sorgsamheten
det sorgsna

De såriga lederna




Fri vers av litetmoln
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

litetmoln
litetmoln