Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i väntan på den tunga kalla vintern


Höstens flykt

Med frost varenda morgon
har hösten andats ut
han sjungit sista versen
och flytt sin kos till slut

Nu väntas bistra tider
Kung Bore vi ser an
han kommer vad det lider
med vinterkallt anhang





Fri vers av lolla
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-19 09:01



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att frysa in årstider som komma sklla
ger inre värme
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

lolla