Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara människa

Det är inte lätt att vara människa
och det är väl heller inte meningen
att det skall var det

För du vill väl inte
att ditt liv skall vara
som ett sådant där korsord

som man lägger undan
för att det känns som om det
löser sig själv




Fri vers av stenhur VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-19 10:53



Bookmark and Share


    Maria Malm
Korsord kan man lägga undan, för att ta fram dem senare. Då kan lösningarna vara självklara.
2011-11-22

  Nanna X
var får man tag i såna korsord? jag skulle behöva ett.
2011-11-22

  walborg
Tror att man ibland får lov att vara just som det där korsordet som löser sig själv bara man får sova på saken.
2011-11-21

  Jan Widströmer VIP
Korsord i korsord kan vara INRI ... se människan "Ecce homo".
2011-11-19

  lodjuret/seglare VIP
Jag löser aldrig
korsord så jag
vet inte huruvida

de ens har
en som lösning.
Livet har en

mängd olika lösningar
för den som
blott vet att

förstå sig på
var att leta.
Men bara för

att man vet
var att leta
är det inte

så alldeles säkert
att man finner
några färdiga paketlösningar.

Det man hittar
liknar sådana där
maskinmanualer där det

står 'att' man
skall göra, bara
det inte riktigt

framgår just 'hur'.
2011-11-19

  Järnkatten
Snyggt och vist skrivet :)!
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP