Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av Louise Superjesus Jonasson den 19 November 2011 kl. 18:57


Jag vill bara

Jag vet inte varför
Jag känner såhär
Jag vill bara vara nära

Mysa ihop mig bredvid
Känna värme, närhet
Armar runt midjan
Kyssar i nacken
Värmande ord

Alldeles för länge sedan

Jag vill så gärna
Uppleva det igen

Och som Eddie Meduza sjöng

"Bara lite solsken,
bara lite värme,
bara nån att tycka om.
Lyssna till den fågel som med våren kom.
Bara nåt att äta,
Bara nåt att dricka,
Krama nån som älskar mig.
Mycket mer än så kan man inte önska sig."





Fri vers av Lolloowh
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-19 18:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig i känsla o ord
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh