Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En slags kärleksförklaring...


Kärleken

Du kom som en boll
på en sjungande strand
i en skog som möter sin natt

med dig bryter ljus och evighet fram!

just då ser och känner jag
min egen vissnande skröplighet
och en väg jag aldrig fann




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-19 19:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader med aningar om vemod
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö