Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skytten växer i Zodiakens nionde tecken

Föränderlig, Karg, Maskulin, Torr
Och dess rätta element är Eld
Och dess karaktärsdrag är
Storsint, Ärlig, Öppen, Generös, Orädd, Utåtriktad, Stolt, Enastående, Fri
Och dess samstämmiga stjärntecken är
Väduren, Lejonet, Vågen, Skorpionen, Skytten och Vattumannen
Stjärntecken de bör undvika
Oxen, Tvillingarna, Stenbocken, Jungfrun och till en liten del Vågen
Och dess styrande planet är Jupiter ty deras mantra/ Jag är optimistisk och kommer att uppnå alla mina mål
Och då dess turdagar är
Måndag, Tisdag, Torsdag, och söndag
Och till sist men inte minst, berömda Skyttar
Brad Pitt, Samuel L. Jackson, Ben Stiller, Ozzy Osbourne, Jimi Hendrix,
Steven Spielberg, Jamie Foxx, Jay-Z, Jake Gyllenhal, Britney Spears
Katie Holmes, Lucy Liu, Christina Appelgate, Tyra Banks, med mera

Slut på meddelandet.....

Ken Cassel
19/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-19 21:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel