Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sajtanknuten "självbiografi" .....


Ett fanatiskt fetto !

Ett fanatiskt fetto
framhärdar i sina budskap
betraktas som förbi
kan ändå inte låta bli

Retar gallfeber på vissa
som på honom vill pissa
men det rör honom inte i ryggen
för honom är de rena myggen

Han fortsätter oförtrutet
sin ökenvandring
alltid lika storvulet
en värld i förvandling

En del ser honom patetisk
andra lite asketisk
absolut inte atletisk
några vill göra honom parentetisk

Själv han bara skriver
några murar han väl river
ibland han bara driver
över gränsen kliver

Några honom t o m hatar
dessa själv han ratar
han aldrig med dem pratar
ingen idé att de tjatar !

Han vet att inga mirakel sker
ändå skriver han ännu mer
att han fortsätter är en gåta
fast han borde ju egentligen gråta (!)

Det lustiga är att han ännu gillar det
fast han på det mesta gått bet
så blir han ännu ofta het
mot orättvisor , i synnerhet !

Så DET kan Ni lita på ,Kära Vänner
också ni andra jag inte känner
att jag är här imorr´n igen
men det hade ni väl på känn.........


------








Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-19 23:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer heller aldrig att ge upp trots att självutnämnda småpåvar vill bannlysa mig.
2011-11-20

  Anders Nordlander VIP
Fortsätt skriv för fan!!!
2011-11-20

  genni VIP
Ler, den här är bra. Fortsätt med ditt skrivande och att du retar gallfeber på en del är väl bra, du gillar debatt :)
2011-11-19

  Jack E. Gladh VIP
Varför gillar jag
temprament och
utmaningar och
ärlig åsiktskamp.
Här finns du, tack
för det. :)
2011-11-19

  aol
du är alltid välkommen vännen, bra tänkt och skriftat
2011-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska