Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
79


STACKARE


Stackare stackare hatar du blint
ditt sinne är mörkt som ditt liv

Stackare stackare älskar du blint
världen vår är ju ej som Gud

Hatet är störst på jorden vår
Ljuset det sår, men mörkret rår




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-19 23:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, panteister är sannerligen blinda.
Och de som hyllar det skapade istället för Skaparen, Jesus.
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP