Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag till enda

Jag står här vid havets sten beklädda kant.
Ser på vågorna som ömt smeker stenarna.
Denna dag börjar sakta lida mot sitt slut.
Solen börjar sakta lämna himlen för natten.
Lämnar kvar en röd färg av kärlek på himlen.
Som en kärleksfull sista smekning innan natten.
Innan himlen åter antar sin svarta färg.
Men inget dystert skall nu finnas i detta.
Ty stjärnorna pryder himlen med sin närvaro.
Dessa nattens solar giver ljus i mörkaste natt.




Fri vers av Anton
Läst 581 gånger
Publicerad 2006-01-15 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anton