Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En beskrivning om vad jag önskar mest utav allt i livet


Önskningen

Inget mer skall jag önska,
om jag denna önskan får sann.
Att evigt få hålla dig här,
i min famn utav trygghet.
Att alltid kunna få ha dig nära,
känna din kropp tätt emot min.
Höra dina andetag mot mitt bröst,
ditt hjärta som slår utav kärlek ljuv.
Min önskan så stark, endå så simpel.
Att alltid få ha dig i min närhet,
att alltid få älska och älskas utav dig.




Fri vers av Anton
Läst 696 gånger
Publicerad 2006-07-08 04:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nicke ponken <3 :)
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Anton