Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag av kärlek

Jag älskar dig då morgonen kryper fram
Då solen sakta bryter horisonten.
Då fåglarna lugnt sjunger sin sång.

Jag älskar dig då solen står högt.
Då solen smeker ditt kopparbruna hår.
Då ljuset får dina ögon att tindra.

Jag älskar dig då natten jagar bort ljuset.
Då du ligger stilla bredvid mig.
Då mörkret skiljer oss från allt annat.




Fri vers av Anton
Läst 664 gånger
Publicerad 2006-01-30 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anton