Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i Morgonstund

Att på morgonen vakna utav dig.
Att se dig i morgonsolens ljuvliga sken.
Känna hur du sakta kryper ner bredvid mig.
Din ömma smekning av kärlek mot min kind.
Dina läppars mjuka kyss mot min panna.
Känna värmen som sprids från din kropp.
Tänk att alltid få vakna på sådant sätt.
Börja dagen med hjärtat fyllt av lycka.
Lyckan över att få älskas utav dig.
Lyckan över att få älska dig min sköna.




Fri vers av Anton
Läst 620 gånger
Publicerad 2006-01-29 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anton