Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulens son

Han sa en dag att det var henne han vill ha.
Några dagar av lycka och kärlek delade de.
Kanske trodde hon att livet gick mot ljusare tider.
Hon hade nu den pojke hon älskade nära sig.
Men så kom dagen då han ej ville något mer.
Dagen då han berättade att det ej längre fungerade.
Kanske föll det den dagen en tår längs en kind.
Hans sorg varade ej länge i hans lilla hjärta.
Snart håller han en ny flicka i sin djävulska famn.




Fri vers av Anton
Läst 612 gånger
Publicerad 2006-01-24 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anton