Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ömhetens Gryning

Daggen ligger ännu tät över gräsets gröna äng.
Solen har ännu ej stigit för att torka den bort.
Fortfarande sover djuren i skogen sin ljuva sömn.
Ligger nu här, och smeker din lena arm som vilar på täcket.
Ser på hur du sover fridfullt i din djupa sömn.
Hör dina mjuka andetag av trygghet i det dunkla ljuset.
Lägger mig ner med armen om dig, för att invänta morgonen.




Fri vers av Anton
Läst 662 gånger
Publicerad 2006-06-06 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anton