Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskan

Vad mer kan jag önska än att;
Om natten få känna din nakna hud emot min,
tills sömnen omfamnar mig tills dagen gryr.
Få känna värmen från din kropp i nattens kyla.

På morgonen få vakna upp av doften från ditt hår,
som fyller min kropp och själ med ny energi,
från den kärlek vi alltid kommer att dela så starkt.

På dagen få uppleva den underbara kärlek vi delar,
den som man skulle kunna leva för evigt för,
den som får sann kärlek att blekna i jämförelse.

Och då kvällen kommer få uppleva dess lugn,
med mitt livs stora kärlek vid min sida.
Vid kanten av älven som sakta ringlar fram,
se hur månen tittar fram och speglar sig i vattnet,
skåda hur stjärnorna sakta tänds på himlens kropp,
och att sedan åter få gå till sängs inför natten,
med dig min älskade vid min sida i mörkret.




Fri vers av Anton
Läst 683 gånger
Publicerad 2006-02-08 11:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
voff :)
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Anton