Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråa skuggors dal

Bland de grå livlösa trädens grenar

Skymtar livlösheten vandrandes med steg utan kraft

Ensamhetens andetag sveper in allt i en disig dimma

Hopplösheten hänger i från grenar likt uttorkade hjärtan

 

En sky av tvivel sveper förbi

Bildar rysningar efter min ryggrad

Uttömt liggandes vid mina fötter

Hjärtat en gång levande pulserande

Sorgsenheten strömmandes ut ur de öppna såren

 

Livets sårbarhet naket skådat i ett förgängligt landskap

I ett liv utan ord

Utan  liv

I de träden slår inga knoppar ut

Bryts ned till skrumpenhet

sakta fallandes mot marken

I de gråa skuggornas dal finns inget liv att leva

 

Endast ensamhet att andas

 

 




Fri vers av Anira
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-20 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira