Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara ett visst folk som blir poliser

Tycker om att bossa, antar jag
Bryta armar på folk
För blir man polis så kommer man hädanefter bara att kunna umgås
med andra poliser
Och det för att den övriga befolkningen känner sig obekväma att umgås
med poliser som inte är i tjänst
då de kanske har något att dölja, eller vad som helst
Bäst att bara hålla poliserna borta och bara kalla på dem
när de verkligen behövs
När någonting riktigt bara skiter sig
Annars så är det nog bäst att bara lämna de ifred och låta de få sköta sina jobb...

Ken Cassel
20/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-20 18:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Enligt min gamle lärare i psykologi och psykiatri är en tredjedel av alla som söker sig till polisskolan där för att de vill utöva makt över andra. Då är cdet ju ändå skönt att veta att två tredjedelar har sökt på andra grunder, eller hur?
2011-11-21

  Mr Lindemann VIP
Inte minst språkpålisen!
2011-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Det finns många fördomar om polismakten.
Själv anser jag att den förtjänar vårt stöd och en kraftig eloge.
Vidare anser jag att dess befogenheter borde utökas.
I dag ska det daltas med de asociala, vilket jag anser borde vara väsensfrämmande och brännmärkas.
Land skall med lag byggas.
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel