Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett rosa skimmer..........

Stearinljusens stilla sken bildar levande bilder på min vägg

Ser minnen dansa förbi mina inre ögon

Smeker min själ med det vackra

Hågkomster i från tidigare stunder

 

Inramade bilder på minnenas vägg

Värmer mitt hjärta

En glödande bank fylld av kärlek

Kärleken skapad och bevarad under en del av mitt liv

 

Dofter i från dagar

Lyckliga

Glacerar mitt hjärta

Bäddar in det i den varmaste bädd

Kärlekens rosaskimrande täcke

Spunnet med livets silverskimmrande trådar

 

I mitt ursprung

Sammanvävt i kärlek

I det magiska rosa skimmret i från mitt liv


Fri vers av Anira
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-20 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira