Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träd som träd, ask som ask = förvaring = fibriga fjant och åriga ringar.
(O-förklaring över en danks punktsken från ett ljus, bus i mitt hus... 'Spider' *s*)




sex steppar i en myrask

 

 

 

*

och nej och nej och nej och nej

och ja vad du ska få höra och nej

 

och ej mer än så

 

som det var skrivet drivet i drivor av mig

och nej inte alls som då

 

som nu bara som nu i skivor små smala hala

så som dig som dig som dig

 

 

(tala?)

 

 

skivor jag snurrar på högkant högpränt på högslänt

högfjant högbrant och högparant så dyr så dyr

 

 

en fyr för gudar och lik

en fyr för sjudande relik av mig i pöl av dy

och mina försvinnande spår med dammet som yr

 

 

som yr

 

som yr

 

försvinnande dyr försvinnande fyr

försvinnande myra så säg

 

 

vad är viktigt om ej

våra steg

 

 

sex och sex

(gör mig en åtta och jag lägger mig)

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 172 gånger
Publicerad 2011-11-21 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri