Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den poetiska befrielsen har blivit ett poetiskt tvång

.

Pennan,
- det poetiska uttrycket
var ett sätt
att låta känslor
krypa fram,
blöda ur
och på ett sätt
rena sig själv


Nu sitter krampen
i halsen
och orden
läcker inte ut ur pennan
som dom en gång gjorde
vilket har lett
till att
den poetiska befrielsen
har blivit
ett poetiskt tvång

där jag inte längre
mår bättre av att skriva,
inga känslor lättar på trycket
utan känner mig
nära nog kvävd
av min egen penna
och dess epileptiska försök
till poesi


- poesi
utan lycka,
utan känsla,
utan skäl att existera




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 232 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-21 11:09



Bookmark and Share


    RD_
Så fruktansvärt igenkännande!
2012-01-30

  Lethe
Jag känner igen det här. Jobbigt som satan är det.
2011-11-21

    ej medlem längre
Starka rader som känns igen
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna