Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klättrar upp för berget

Jag klättrar ner för berget på den andra sidan
Springer sen över den så stora dalen för att sen simma över
den så djupa insjön
För där så klättrar jag upp på ännu ett berg innan jag bara rullar mig ner
på andra sidan
där du i det så höga gräset bara ligger och väntar på mig
Men där är du ju min sötnos, säger du medan jag själv
tänker tyst för mig själv
Ja, jag undrar vad jag inte skulle kunna göra för henne...

Jag klättrar upp för berget!

Ken Cassel
21/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-21 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel