Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaka Jesus och Mohammed

Kom tillbaka hit till jorden och ställ allting till rätta
För här i Jerusalem och Mecka händer det mest otäcka saker
Jerusalem är numera uppdelat emellan Palistiner och Israeler som bråkar med varann ständigt
medan de i Mecka inte är lite fräcka, när de vill be till Mohammed
För i stundens hetta så trampar de lätt ihjäl varandra eftersom de är så många troende
i denna så varma solens hetta

Så kom tillbaka Jesus och Mohammed
Kom tillbaka hit till Jorden och visa oss alla nu hur vi bara måste göra
för att vi alla
bara ska kunna äta oss mätta
Och medan ni ändå är här Jesus och Mohammed, så tycker jag att ni bara ska försöka att komma överens
och skaka hand
för att sen tala om och visa upp detta, för hela jordens befolkning
För om ni gör det, så gör ni det enda rätta
För kanske vi alla bara då, kan få lite lugn och ro, ifrån alla dessa fanatiker som har sin skeva syn på religion
Den som handlar om er två!!!
För själv så vet jag inte riktigt vad jag ska tro...

Kom tillbaka Jesus och Mohammed!

Ken Cassel
21/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-21 22:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Väcker tankar....
2011-11-22

  Jack E. Gladh VIP
Grattis!
Jag förstod att detta välskrivna
skulle uppmärksammas.
2011-11-22

  Kungsfågeln
Underbar text med ett budskap viktigare än något annat. Du fångar läsaren och känslan känns så äkta genom varje ord. Det blir bokmärke och jag hoppas dom hör dig :)!
2011-11-22

    ej medlem längre
Men tanken är god!
2011-11-22

    ej medlem längre
Dra inte in de där stackarna! De är ju bara två vanliga döda killar som har fått stå i mål för en massa tokigheter! Kanske man kunde använda KBT istället, så folk lärde sig lite mer om orsak och verkan, och sin egen del i helheten.
2011-11-22

  Jack E. Gladh VIP
Båda växte upp utan far.
Enligt det som vi tror oss veta.
En saknad som de sorsamt bar.
De ständigt efter meningen leta.
Skapade Jordens största religioner
där mycket underligt kom att hända
till tröst för många, många millioner
men Fadern dröjer med att dem återsända
om de någonsin kommer vi inte vet
Dessa väldigt utopiska drömmar
De som tror är väldigt säkra på det
av löften från skriftliga strömmar
Kanske finns det andra sanningar
av helt andra underbara slag
när vi har slutat våra jordevandringar
Ja, det lär väl uppenbaras en dag
2011-11-21

  Filosofen2
Mose, Jesus och Mohammed var de profeter... Judar, kristna och muslimer. Judarna visste inte då de korsfäste Jesus, men om han stiger ned kanske de kan bli lite vettiga där nere.....
2011-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel