Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

teatern har tre akter.. nummer två log i gult nummer ett i rött och emellan
är det paus orange.
- liten tidsordlek över en inspiration.




kalla det

kalla det nådetid helt nära sista beslutet. gränserna finns inte längre och en vind från fönstret tycks viska:

 

 

vem går över trösklarna i strumpor. vem spår i skuggornas spel på väggen som lyssnade. vem lade sakta handen på bordet och väntade på annan. vem finns ännu kvar i varje taklists fog och vem

 

draperade sista ridån
med egen känslas färg

 

 

kalla det nådetid helt nära sista beslutet. gränserna finns inte längre och

 

 

någon har slängt manuset
bland reklamen som blev kvar

 

 

gränserna finns inte längre
och ljuset tonat mot djup orange


har avbländats med kopian

 

 

kalla det nådetid helt nära
sista beslutet

 

 

kalla det nedgång
före fall

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-21 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri