Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...glad...


Jag kunde inte tro...


Jag kunde inte tro
När jag såg
Något från dig
Där det varit tyst
Så ekande tyst
Så länge

Men en enda gång
Efter så lång tid
Till sist
Ville Gud göra rätt
Och det var verkligen

Du...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 285 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-22 10:14



Bookmark and Share


  wildah
Så fint, man blir glad!
2011-11-23

  Ninananonia VIP
:) hi hi... härligt TT
2011-11-22

  HelenaW
Underbart! Hoppas det går vägen tillslut..
2011-11-22

  Minkki VIP
jubel+tacksamhet=glad
2011-11-22

  Rise Little One
Dina ord såg också glada ut
De dansade på ditt tangentbord :)
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT