Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ska bort



Snart är den ett minne blott
tjänat mej under så lång tid
men allt har ett slut
bara det inte gör ont











Farväl du kära tand




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-22 10:32



Bookmark and Share


    MaryMo
hihi ja, bara det inte gör ont! Gillar såna här twistar!
2011-12-02

  mare VIP
Som livets dagar...den kom och försvann ;)
2011-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson