Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlekung

där rostigt ljus möter dunkel
med kaleideoskops tapeter
på subjektiva väggar
inuti och vid systemets kopplingsmönster
bland fossila och replikerande
på fingerborgars vindspel
som Dynamitharry
vattenfallets essentiella existens
människans längtan efter samklang
som bergstoppen
sländans enda sommar
den andra observatörens sömn
och en dörr någonstans öppen
med ögon som sinnfullt ser med alla celler




Fri vers av objekt3
Läst 520 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-22 11:33



Bookmark and Share


  H.C.B
gillar detta ordbajseri
2018-02-20

  MMo
Varenda ord känns överraskande och oväntat. Men man landar så rätt i varenda ett av dem. Stiligt.
2011-12-09

  Nanna X
snygg rostklang
2011-11-30

  cilax VIP
snyggt flöde
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3