Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet att jag för alltid kommer att älska dig

Och då spelar det ingen roll vart du än är
För du har en plats i mitt hjärta, där jag håller dig så kär
Och det kan ingen annan ta ifrån mig
Men så är du också min älskade ögonsten sedan många år
Så när du skrattar, så skrattar jag
Och när du gråter så släpper även jag en liten tår
Precis som det bara ska va...

Du vet att jag för alltid kommer att älska dig!

Ken Cassel
22/11-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-22 20:23



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) underbar dikt till henne :)
2011-11-22

  Filosofen2
Kärleksdikt till den du älskar.... Tiden önskar jag du finner den plats i hennes hjärta, hem och liv.... Timing är allt....
2011-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel